De Bijl Golf biedt u meerdere fantastische meerdaagse golfreizen aan. Met De Bijl Golf heeft u de mogelijkheid om af te reizen naar de mooiste bestemmingen en golfbanen in Europa en hier onder begeleiding van een PGA golfprofessional een geweldige golfervaring te beleven. Op dit moment reist De Bijl Golf naar bestemmingen in Frankrijk, Portugal, Engeland en op Ameland. Via het menu hiernaast kunt u meer informatie vinden over de verscheidene reizen die u aangeboden worden door De Bijl Golf.

 

Reizen met De Bijl Golf biedt u de unieke mogelijkheid om op een aantal van de mooiste golfbanen in Europa te golfen onder begeleiding van een PGA professional. De verscheidene reizen bieden u een combinatie aan van lessen gegeven door een pro op deze prachtige locaties en meerdere rondjes golf over de 18 holes golfbanen gelegen op prachtige locaties in Frankrijk, Portugal, Engeland en Ameland. Deze reizen bieden u en uw familie of kenissen een prachtige manier om een actieve en sportieve vakantie te beleven.

 

Mocht u interesse hebben in één (of meerdere) van de reizen die u door ons worden aangeboden, neem dan contact op met De Bijl Golf voor meer informatie over de mogelijkheden.