Bedrijvendagen

Competitie

Sponsoren

Wilt u uw personeel of relaties een topdag laten beleven? Laat ze eens een dag kennismaken met de golfsport. Dit kan doormiddel van een golfclinic, maar ook 18 holes spelen onder professionele begleiding behoort tot een van de mogelijkheden. Een uistekend moment om uw werknemers, maar ook uzelf, eens in het zonnetje te zetten.

 

De Bijl Golf biedt u de mogelijkheid aan om uw eigen bedrijvendag samen te stellen. Wij bieden u pakketten op maat aan zodat u goed voor de dag kunt komen voor uw personeel of zakelijke relaties.  De dag is naar uw wens in te vullen, dit kan een clinic zijn van 2 uur tot een clinic van 4 of 5 uur met prijsuitreiking en diner na afloop.

 

Een voorbeeld van een geslaagde dag kan zijn:

 

-  Ontvangst met koffie en gebak

-  2 uur oefenen van basistechniek

-  Half uur pauze voor een drankje en versnapering

-  2 uur wedstrijdje in teamverband op de baan

-  Prijsuitreiking

-  Diner

 

Een bedrijvendag kan al vanaf € 30,- per persoon.

 

Kortom, de beste manier om van uw personeel een nog hectere groep te maken of om uw netwerk op te bouwen en te behouden onder ontspannen en informele omstandigheden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Bijl Golf.

Een dag op de golfbaan toeven met bedrijven waar u wellicht nooit eerder van gehoord had. Of een dag golfen met uw meest loyale klanten. Dit kan allemaal onder professionele begeleiding.

 

Dit is de gedachte achter de bedrijvencompetitie die door de Bijl Golf georganiseerd kan worden. Verdeeld over het jaar worden een aantal wedstrijddagen ingepland. Hierbij is het aan u als bedrijf om ofwel een van uw personeelsleden ofwel een goede relatie uit te nodigen om mee te spelen. Hierbij worden allen de allerbeste banen voor u uitgekozen. U kunt de mogelijkheid benutten om speelrecht voor maximaal 4 personen in te kopen.

 

Dit kan al vanaf € 250,- per persoon per dag. Dit is inclusief ontvangst, greenfee, begeleiding van de professional, prijzen, diner en organisatie. Ook alle drankjes m.u.v. buitenlands gedestilleerd zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Een competitiedag ziet er als volgt uit:

 

-  Ontvangst met koffie en gebak

-  Bekendmaking flightindeling

-  Spelen 18 holes begeleid met tips van een PGA professional

-  Naborrelen

-  Prijsuitreiking met speech van de winnaar/winnares

-  Diner

-  Afsluiting

 

Voor een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met de Bijl Golf.

De Bijl Golf komt overal. Zowel binnen als buiten Nederland. Hiervan kunt u profiteren door u bedrijfsnaam en logo te laten bedrukken op bijvoorbeeld:

 

-  Golftassen

-  Golfballen

-  Hulpmiddelen (drills)

-  Leskaarten

-  Kleding

 

Door uw logo op deze producten te laten zetten wordt u in binnen- en buitenland gezien. Uw naam wordt zo niet alleen bekend bij uw toekomstige klanten en/of gasten, maar ook bij eventuele zakenpartners. Maak gebruik van de exposure die de Bijl Golf u kan bieden op een unieke manier.

 

Om een afspraak te maken voor een orientatiegesprek of voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de Bijl Golf.