De Bijl Golf organiseert in samenwerking met Golf de Saint Junien in Frankrijk verschillende golfreizen. Op 950 km van Amsterdam, vlakbij de stad Limoges, liggen alle ingrediënten voor een heerlijke golfvakantie. Wij hebben het volgende programma voor u samengesteld.

 

Het programma

 

U komt op zondag, in de loop van de dag, aan en geniet 's avonds van uw eerste driegangen menu. Vanaf maandag heeft u tot en met zaterdag 4 dagen 2 uur lang golfles. Alle facetten van het golfspel komen hierbij aan bod. Er worden ook lessen in de baan gegeven. Op de laatste volle dag worden er 18 holes gespeeld onder begeleiding van een PGA professional. Deze zal met elke flight een aantal holes mee lopen en u van tips voorzien in de baan. Naast uw les kunt u onbeperkt gebruik maken van de uitdagende 18 holes golfbaan of u oefent verder op onze driving range of puttinggreen.

 

Op vrijdagavond organiseren wij een afscheidsdiner voor u. U ontvangt hierbij een blijvend aandenken aan uw verblijf op Golf de Saint Junien, waarna u op zondag in de loop van de dag weer vertrekt. U kunt natuurlijk uw verblijf vrijblijvend verlengen om al het geleerde in de praktijk te brengen.

 

Uw verblijf is op basis van halfpension en onbeperkt golfen! Bij deelname aan deze golfweek raden wij u aan in bezit te zijn van enige golfervaring. Indien u nooit eerder gegolft heeft en u wilt toch graag deelnemen, heeft de Bijl Golf een starterpakket voor u. Hiermee komt u toch voldoende beslagen ten ijs.

 

De Pakketprijs per persoon (obv 2 pers. per kamer) bedraagt € 850,- en is inclusief:

  -  7 overnachtingen in een 3 sterren hotel

  -  7x diner (driegangen menu)

  -  7x ontbijt

  -  4 ochtenden of middagen golfles van een PGA Professional

  -  30 Minuten privéles van een PGA professional, slag naar keuze!

  -  10 munten voor de driving range

  -  Onbeperkt golfen op de 18 holes golfbaan en onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten.

 

Exclusief zijn:

  -  Reiskosten

  -  € 150,- toeslag bij een 1 pers. kamer.

 

Voor meer informatie over arrangementen, boekingen of aanmeldingen neem dan contact op met De Bijl Golf.